HR 600F

Årets STORA nyhet 2020. En rejäl båt som tål tuffa tag!


Uppdaterad 19 dec 2019

Fakta om HR 600Fishing

   Längd i meter 6.10
   Bredd i meter 2.37
   Fribordshöjd (invändigt) 0,82
   Vikt utan motor (ca) 785kg
   Max antal personer 6
   Max hk 115hk
  Maxvikt Rigglängd lång 1125kg
  Torra stuvfack 2
  Huvudströmbrytare x
  Regnläns/Självläns x
  Rostfritt grabbräcke x
  Sidopulpet/Vindruta x
  Rostfri rutbåge x
  Hydraulstyrning x
  Bränsletank (fast) 105 L
  V-form° 14
  Kategori                            C
  X=Standard o= Tillbehör  
   C = Båt lämpad för kustfarvattten och inomskärs  med vindstyrkor upp till 13.8 m/sek  

   Testad av IMCI


 

HR 600 Fishing

En stor och mycket rejäl arbets/fiskebåt, sidstabil och som tål kraftiga belastningar. Rymlig och oöm, en riktig fritidsbåt byggd för tuffa tag på alla vatten. Den har höga fribord, extra kraftig relingslist och stora arbetsytor. Rejäla stora stuvfack och extra förvaringsplatser på var sida om motorbrunnen ingår som standard. 2x50mm självlänsar. Baystar plus hydraulstyrning är standard. Möjlighet att välja styrplatsposition ( sida fram eller mittpulpet bak)
Flexibel sittplatslösning bak. Går att få en hel soffa bak om båten utrustas med extra sittlock.

HR 600 Fishing är förberedd för frontmotor och lindragare

 Vad tycker du om Din HR600 Fishing? Hur använder du båten?. Vi vill gärna publicera våra kunders erfarenhet och upplevelser på sjön för att intressera andra människor för sjölivet och vad det har att bjuda på. Skriv ner dina synpunkter i ett mail till info@hrboat@com. Det kommer att visas här.


Alla HR båtar omfattas av en obligatorisk treårig garanti vilket ger Dej som kund hos oss en trygghet i Ditt båtköp. Du kan vara säker på att Din båt uppfyller alla aspekter man med högsta ställda krav kan ställa på en modern fritidsbåt.


Det allra viktigaste i en fritidsbåt är flytvästen. Låt aldrig någon åka med utan flytväst, hur kort resa det än är. Se till att alla sitter ner i båten och undvik att byta platser. Det uppstår lätt obalans och båten kan vika ner sig och då ramlar man i vattnet. Snedbelastning gör det obekvämt att ro och även en utombordare får jobba hårdare för att driva båten. Blir sjön grov så kör inte rakt emot vågorna utan "kryssa Dig fram". Lyssna alltid på sjöväderrapporten.


Bra och passande tillbehör köper Du hos Din återförsäljare eller annan Watskibutik. Var noga med kvalitén. Det finns mycket att köpa men allt är inte bra.


Vi rekommenderar att Du besöker vår webbbutik och letar Dig fram till de reservdelar Du behöver. Det absolut bästa sättet att hitta den rätta reservdelen i original.Översiktsbilder HR 600F
Fart och bränsleförbrukning
Mer info kommer