HR 480BR

   En BOWRIDER som slår det mesta


Uppdaterad 1 dec 2019

   Fakta om HR 480BR

   Längd i meter 4.80
   Bredd i meter 2.06
   Fribordshöjd (invändigt) 0,66
   Vikt utan motor (ca) 450kg
   Antal personer 5
   Max hk -80hk
   Rigglängd lång
  Torra stuvfack 2
   Dynsats x
   Huvudströmbrytare x
   Ankarbox 2
   Badstege x
   Regnläns/Självläns x
   Rostfritt grabbräcke x
   Styrpulpet/båge x
   Pulpetöverdrag 0
  Teaklaminatdurk 0
   Styrkabel meter 3.75
  Vindruta x
  Reglagekabel fot 13
  V-form° 18
  Lanterna x
  Kategori C
   x = Standard 0=Tillbehör  
   C = Båt lämpad för kustfarvattten och inomskärs  med vindstyrkor upp till 13.8 m/sek  
  x

   

 

HR 480BR

HR 480BR är byggd på samma skrov som den beprövade storsäljaren HR 480SC.
5 personer åker vindskyddat bakom en väl tilltagen vindruta. Rymlig sittbrunn med justerbara stolar med flippuppfront.
Flexibel lättrailad familjebåt med många användningsområden. Rikligt standardutrustad med vattenskidbåge, dynsats många förvaringsfack och riktig dörr fram till Bowdelen.
Extrautrustning
Laminatdurk, körkapell,
hamn- och bowkapell.
Dynsats fram.

 


Vad tycker du om Din HR480BR? Hur använder du båten? Vi vill gärna publicera våra kunders erfarenhet och upplevelser på sjön för att intressera andra människor för sjölivet och vad det har att bjuda på. Skriv ner dina synpunkter i ett mail till info@hrboat@com. Det kommer att visas här.


Alla HR båtar omfattas av en obligatorisk treårig garanti vilket ger Dej som kund hos oss en trygghet i Ditt båtköp. Du kan vara säker på att Din båt uppfyller alla aspekter man med högsta ställda krav kan ställa på en modern fritidsbåt.


Det allra viktigaste i en fritidsbåt är flytvästen. Låt aldrig någon åka med utan flytväst, hur kort resa det än är. Visa hänsyn till andra på sjön som inte åker lika snabbt som Dej.Var vaksam på segelbåtar, de har alltid ett segel som skymmer i en riktning. Snedbelastning gör det obekvämt att åka och motorn får jobba hårdare för att driva båten. Tänk på att båten inte stannar bara för att du drar av på gasen, den fortsätter framåt en bra bit. Viktigt när du ska angöra en brygga. Gå en kurs i grundläggande sjömansskap så får Du en annan säkerhet som båtförare. Blir sjön grov så kör inte rakt emot vågorna utan "kryssa Dig fram". Lyssna alltid på sjöväderrapporten.


Bra och passande tillbehör köper Du hos Din återförsäljare eller annan Watskibutik. Var noga med kvalitén. Det finns mycket att köpa men allt är inte bra.


Vi rekommenderar att Du besöker vår webbbutik och letar Dig fram till de reservdelar Du behöver. Det absolut bästa sättet att hitta den rätta reservdelen i original.