HR445 std

Prisvärd och välplanande basbåt.


Uppdaterad 1 dec 2019

Fakta om HR445std

   Längd i meter 4.45
   Bredd i meter 1.70
   Fribordshöjd (invändigt) 0,60
   Vikt utan motor (ca) 180kg
   Antal personer 4
   Max hk 20hk
   Rigglängd Lång
   Torra stuvfack 1
   Dynsats o
   Huvudströmbrytare o
   Körkapell o
   Badstege x
  Åror 8,5 fot
   Rostfritt grabbräcke o
   Styrpulpit/Båge o
   Iglobox o
  Styrkabel meter 2.75
   Vindruta o
   Reglagekabel fot 6
   V-form°  
   x=Standard o=Tillbehör  
   Kategori D  
   D = Båt lämpad för kustfarvattten och inomskärs  med vindstyrkor upp till 7.9 m/sek  

   


 

 

HR445 std

HR 445STD en allroundbåt med en skrov-konstruktionsom
liknar våra pulpetbåtars skrov,
men ändå enkel och robust som våra övriga
roddbåtar. Det breda skrovet med de höga
friborden gör båten säker och trygg. Den
stabila konstruktionen gör också att den kan
bära en 20 hk fyrtaktsmotor med fartresurser
strax över 20 knop. Man skulle kunna kalla
den en ”Motorroddbåt”.
Extrautrustning Styrpulpet, vindruta, Iglobox.Vad tycker du om Din HR445std? Hur använder du båten? Vi vill gärna publicera våra kunders erfarenhet och upplevelser på sjön för att intressera andra människor för sjölivet och vad det har att bjuda på. Skriv ner dina synpunkter i ett mail till info@hrboat@com. Det kommer att visas här.


Alla HR båtar omfattas av en obligatorisk treårig garanti vilket ger Dej som kund hos oss en trygghet i Ditt båtköp. Du kan vara säker på att Din båt uppfyller alla aspekter man med högsta ställda krav kan ställa på en modern fritidsbåt.


Det allra viktigaste i en fritidsbåt är flytvästen. Låt aldrig någon åka med utan flytväst, hur kort resa det än är. Visa hänsyn till andra på sjön som inte åker lika snabbt som Dej.Var vaksam på segelbåtar, de har alltid ett segel som skymmer i en riktning. Snedbelastning gör det obekvämt att åka och motorn får jobba hårdare för att driva båten. Tänk på att båten inte stannar bara för att du drar av på gasen, den fortsätter framåt en bra bit. Viktigt när du ska angöra en brygga. Gå en kurs i grundläggande sjömansskap så får Du en annan säkerhet som båtförare. Blir sjön grov så kör inte rakt emot vågorna utan "kryssa Dig fram". Lyssna alltid på sjöväderrapporten.


Bra och passande tillbehör köper Du hos Din återförsäljare eller annan Watskibutik. Var noga med kvalitén. Det finns mycket att köpa men allt är inte bra.


Vi rekommenderar att Du besöker vår webbbutik och letar Dig fram till de reservdelar Du behöver. Det absolut bästa sättet att hitta den rätta reservdelen i original.